Un obicei simplu care te scapă de kilogramele în plus! Merită încercat!

apa

Află ce trebuie să bei dimineața pentru a slăbi mult mai rapid! Urmează un obicei simplu și vei avea numai de câștigat! Băut corect, acest lichid poate face minuni pentru siluetă și sănătate! Descoperă noul ritual de dimineață care îți va transforma organismul!

Consumul unei cantități mari de apă este vitală pentru sănătatea noastră, dar cel mai important aspect este modul și la ce temperatură o bem.

Acest subiect a fost largă dezbătut de specialiști. Care este temperatura potrivită la care trebuie să bem apa?

Se pare că pentru cele mai bune rezultate este bine să bem apă caldă, la prima oră a dimineții, înainte de a lua micul dejun. Atunci când bem apa rece, corpul folosește energie mai multă pentru a restabili temperatura ideală.

Cu o cană de apă caldă dimineața, corpul va fi hidratat și plin de energie pentru tot restul zilei. Iată câteva dintre beneficiile consumului de apă caldă dimineața:

Diminuează durerea

Poate este greu de crezut, dar apa caldă poate să diminueze durerea de cap sau orice altă durere din corp. Acest fapt se datoreză căldurii care îmbunătățește circulația și relaxează mușchii și nervii, rezultând o reducere a stresului și tensiunii.

Îmbuntățirea circulației

Dimineața probabil îți simți corpul rigid și înțepenit. Acest lucru este din cauza circulației deficitare și a ratei reduse a inimii. Apa caldă va îmbunătăți instant circulația și activitatea inimii.

Încetinește îmbătrânirea

Corpul îmbătrânește mai repede din cauza depozitelor de toxine din celule. Toxinele ajung în corp prin intermediul mâncării sau a mediul înconjurător. Apa caldă elimină toxinele din organism și eliberează porii interni.

Reglează greutatea

Apa rece reduce ritmul cardiac și diminuează temperatura corpului. Dar apa caldă accelerează metabolismul și stimulează pierderea în greutate.
În plus, apa caldă este ideală pentru rinichi. Aceștia controlează nivelul zahărului din sânge și limitează dorința pentru mâncarea nesănătoasă și dulciuri, unele dintre motivele principale al îngrășării.

Realizat de Oana V.

Articol relatat de portalul kilocalorii.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *