Un MEDIC dă totul în VILEAG: „Este vrajeală pe BANI publici, pe care PROȘTII ca noi îi plătim”

bolnavi-610x300

Medicul Florin Haidamac, din comuna Serbauti, judetul Suceava, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sistemului medical din Romania, informează nationalisti.ro.

„M-am trezit dimineata cu un chef nebun de munca. Chiar eram determinat sa rezolv si ceva in plus. Normal, nu merg serverele CNAS.

Multumesc celor responsabili ca-mi amintesc faptul ca in tara asta mai bine te faci asistat decat sa muncesti. La ce nervi mi-am facut, in mod sigur ma dilesc si ajung pensionar pe caz de boala.

Mai aveti vreo indoiala ca tot ce va spun e adevarat? Nimeni, dar absolut nimeni, dintre cei care ne „conduc” nu da doi bani pe voi si sanatatea voastra.

Totul este o vrajeala pe multi bani publici. Bani pe care prostii ca mine si ca voi, care nu sunt asistati, ii platesc pentru NIMIC.

Cel mai ‘fain’ e iarna. Cand abia ajungi la cabinet. Pe ger, pe viscol, pe drumuri necuratate. Iti risti viata pe traseu ca sa ajungi la pacienti. Deschizi aplicatia si Surpriza: Nu merge. Nu-ti vine sa-ti dai palme de bou ce ai fost? O sa ajungem sa va consultam prin skype. Ca maine poimaine dau astia o lege ca actul medical se poate face si fara sa pui mana pe pacient„, a scris acesta.

medic

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *