Un adolescent din România este geniul planetei. Află povestea olteanului

Foto: romaniatv.net

Foto: romaniatv.net

IQ-ul său este mult mai mare chiar și decât al fizicianului Einstein, depășind mulți alți copii.

Mihail Iulian Bărăscu este considerat geniul planetei, având un IQ de 162 peste cel al celebrului fizician Einstein. Tânărul adolescent din România are, la doar 14 ani, un palmares de invidiat, dar și o familie pe măsură, care s-a ocupat îndeaproape de educația lui, de propulsarea lui.

Potrivit ziarulromanesc.net, Iulian, originar din Craiova, s-a stabilit cu părinții săi în Dover, Marea Britanie, încă din anul 2009, reușind să devină opersonalitate multiplă. Tatăl lui Iuian esteprofesor de religie, iar mama sa este un reputat medic stomatolog. Cei doi se pot mândri cu un copil care recent a fost evaluat de organizația Internațională Mensa, care a stabilit un coeficient de 162, adică cel mai înalt de pe glob la această dată.

Olteanul a scris deja și publicat primul său roman și vorbește o engleză ireproșabilă. El consideră că inteligența este un apanaj al multor oameni, însă ea nu este folosită în mod eficient și constructiv. Totodată genialul adolescent își dorește să devină un arhitect de excepție și un scriitor consacrat.

Mihail Iulian Bărăscu este un pasionat al literaturii de tip SF și deja a reușit să dea lovitura cu o creație la limita inteligibilului, intitulată Necromancer RPG-The Book, care are toate șansele să devină un best-seller dacă va fi promovată cu atenție. Conform tatălui său, Mihail este un elev de excepție, excelând la toate materiile fără a depune foarte mult efort și tocmai din acest motiv are timpul necesar să se ocupe și de alte studii sau să se dedice teatrului în clubul în care este înscris.

În prezent, genialul oltean este în clasa a IX-a, fiind ales anul trecut șeful clasei, distincție meritorie care a încununat eforturi ale unui elev unic în Marea Britanie.

Mihail Bărăscu este și un sportiv de top, practicând cu succes artele marțiale, unde a obținut rezultate de execepție.

Odată cu recunoașterea și certificarea coeficientului IQ, Iulian a intrat în vizorul celor mai mariuniversități din Marea Britanie, care se bat pentru a obține serviciile tânărului Einstein din România.

SURSA : ro.blastingnews.com

 

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *