Tratează acneea cu ajutorului ceaiului de mentă

Mulți știm, din copilărie, gustul ceaiului de mentă, vindecător pentru probleme stomacale care, la copii, apar mereu. Un studiu realizat recent arată că este recomandabil ca persoanele care suferă de acnee să bea în fiecare dimineață două cești de ceai de mentă. Efectul este dovedit de medici informează revista Glamour, preluată de Agerpres.

Menta are numeroase virtuți, fiind tonifiantă și favorizând digestia. Potrivit dermatologului american arl Thornfeldt, care a desfășurat o cercetare pe persoane afectate serios de această boală a pielii, „menta verde permite tratarea multor probleme ale pielii. Este un anti-inflamator foarte puternic”, susține el.

Până să ajungă la această concluzie, le-a recomandat pacienților săi să bea câte două cești de ceai de mentă în fiecare dimineață, timp de o lună. Dermatologul a observat imediat rezultatul: acneea a scăzut cu circa 25%. După trei luni, procentul a fost de 51%. Prin urmare, Carl Thornfeldt recomandă ceaiul de mentă ca o soluție la îndemână și naturală pentru îngrijirea feței. Acneea e neplăcută și multă lume suferă de această boală care fața un chip frumos să arate dizgrațios. Încercați cu ceai de mentă verde din grădină.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *