Tratament pentru un abdomen ferm și plat

castravete-abdomen-ferm

Atât bărbații, cât și femeile își doresc să aibă un abdomen ferm toată viața și să contracareze efectele trecerii timpului.

Din păcate, pe această zonă a corpului devin vizibile cu ușurință atât grăsimea acumulată în corp, cât și alte probleme, precum retenția de apă sau inflamațiile.

O dietă sănătoasă și practicarea exercițiilor fizice sunt condiții esențiale pentru a avea un abdomen ferm și plat. Pentru a-i îmbunătăți aspectul, poți să apelezi la diverse trucuri care mențin pielea fermă, tonifiată și lipsită de riduri. 

Astăzi îți prezentăm un tratament mai ieftin decât cele disponibile în comerț și care nu provoacă iritații sau alte efecte secundare. Vrei să afli despre ce este vorba?

Tratament cu castravete și aloe vera pentru un abdomen ferm

Combinând proprietățile castravetelui și cele ale plantei de aloe vera creezi un tratament hrănitor care înfrumusețează zona abdominală. Acesta nu te ajută să slăbești, dar îți protejează pielea, prevenind apariția vergeturilor și a aspectului flasc. 

Deși aceste ingrediente sunt naturale și durează mai mult timp până își fac efectul, s-a dovedit că utilizarea lor consecventă oferă beneficii uimitoare. Pentru a te convinge de eficiența sa, îți prezentăm în detaliu proprietățile fiecărui ingredient.

Beneficiile castravetelui

Castravetele este o legumă foarte versatilă, folosită din vremuri străvechi ca bază pentru diverse produse de îngrijire a pielii. El este revigorant și terapeutic și ajută la revitalizarea și hidratarea pielii. Acesta conține vitamine, minerale și antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi și împiedică deteriorarea celulelor.

Fiind compus în proporție de 97% din apă, castravetele este un aliat puternic pentru tonifierea și îmbunătățirea fermității pielii. În plus, acesta conține vitamina E, uleiuri naturale și minerale esențiale care previn apariția vergeturilor, ridurilor, decolorării și petelor pielii.

Beneficiile plantei de aloe vera

Aloe vera este unul dintre cele mai folosite produse naturale în industria cosmetică și în tratamentele de înfrumusețare. Aceasta conține aminoacizi esențiali, vitamine și antioxidanți puternici care fac pielea frumoasă și sănătoasă.

Datorită unei substanțe numite manoză-6-fosfat, aloe vera este unul dintre cei mai eficienți agenți pentru repararea pielii deteriorate. Aceste proprietăți reduc cicatricile, regenerează fibrele pielii și previn efectele negative ale radicalilor liberi.

În plus, aloe vera conține mucilagiu, o substanță formată din compuși care produc un efect emolient și terapeutic, îmbunătățind aspectul multor părți ale corpului.

În general, aloe vera este utilizată extern, dar poți de asemenea să o consumi pentru a obține beneficii incredibile pentru sănătate.

 Cum se prepară tratamentul cu aloe vera și castravete pentru un abdomen ferm

Avantajul acestui tratament natural cu aloe și castravete este faptul căingredientele sunt 100% naturale și se găsesc în orice supermarket. 

Efectele asupra abdomenului diferă de la om la om, dar, în general, vor fi vizibile în scurt timp dacă adopți și anumite obiceiuri sănătoase în completarea sa.

Ingrediente necesare:

  • 1 castravete proaspăt
  • 1/2 cană de gel de aloe vera (100 g)
  • Apă distilată (atât cât este nevoie)

Instrucțiuni

  • În primul rând, taie o frunză de aloe vera și extrage gelul din interior cu o lingură.
  • Curăță castravetele de coajă și taie-l în mai multe bucăți.
  • Pune toate ingredientele în blender și adaugă puțină apă pentru a se amesteca mai bine.
  • Procesează timp de câteva secunde, apoi pune lichidul într-un borcan de sticlă.
  • Poți să păstrezi amestecul în frigider pentru maxim două săptămâni.

Mai multe citiți pe dozadesanatate.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *