Slăbește mâncând papaya!

papaya

Foarte multă lume susține că papaya este fructul care ne poate oferi o stare mai bună de sănătate. Aceasta are un gust dulce și plăcut și o culoare frumoasă. Pulpa de papaya conține o substanță numită papaină, ce ne pune la dispoziție numeroase beneficii terapeutice. Și asta nu e tot—papaya te poate ajuta și să slăbești! Să aflăm cum!

Papaya este un fruct tropical cunoscut în toată lumea, deci o poți găsi cu ușurință în orice magazin alimentar. Acest fruct este un minunat diuretic și antioxidant natural și conține o cantitate mare de fibre vegetale și foarte puține calorii.

În plus, aceasta are un conținut bogat de vitamina A, B și C, calciu, fier și fosfor.Și cireașa de pe tort: papaya te poate ajuta să scapi de celulită sau de acele câteva kilograme în plus! În cele ce urmează îți vom explica cum poți să slăbești mâncând papaya.

Papaya: beneficii pentru pierderea în greutate

  • Uneori poate fi dificil să alegi o dietă potrivită atunci când vrei să slăbești. Este foarte important să consumi alimente care nu numai că te vor ajuta să pierzi în greutate, ci și să te menții sănătoasă. Dacă ai vreo nelămurire, cel mai bine este să consulți un medic sau un nutriționist. Dieta bazată pe papaya este foarte restrictivă, ceea ce înseamnă că va trebui să ai foarte mare grijă ce mănânci timp de două zile, iar în fiecare a treia zi va trebui să iei o pauză. Acest fruct are două efecte principale asupra organismului: detoxifiază corpul și arde grăsimile.
  • Trebuie menționat și faptul că papaya, grație proprietăților sale curative, este benefică pentru cei care au probleme digestive (cum ar fi diareea, gazele intestinale, constipația sau gastrita) și cutanate (cum ar fi acneea). Acesta este cu siguranță un fruct minune și, conform Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite, papaina ne permite să ne bucurăm de toate proprietățile benefice ale fructului.

Cum poți să slăbești mâncând papaya

Această dietă trebuie urmată timp două zile în fiecare săptămână, în mod ideal pentru două sau trei luni. Urmând dieta vei slăbi, îți vei detoxifia organismul și îți vei întări sistemul digestiv. Noi considerăm că merită să depui acest efort pentru doar 48 de ore.

Mai multe citiți pe dozadesanatate.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *