SIDA, cea mai mare minciună din ISTORIE: „Nu a existat niciodată. Este o boală inventată, pentru a …”

sida

Afirmația a creat discuții aprinse, iar lumea este absolut debusolată. Una dintre cele mai de temut boli ale secolului XX, pare-se că nu ar fi existat niciodată, în realitate. Declarația șocantă îi aparține medicului Mihai Alecu, un cercetător român.

După ce a lucrat în marile laboratoare din străinătate, acesta consideră că „giganții farmaceutici și-au dat mâna și banii pentru a mușamaliza un uriaș scandal”.

„SIDA nu există și nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există nici un virus HIV, deci dacă nu există pretinsa cauză nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmațiile pe care le-am făcut în cele mai importante așezăminte medicale începând din anul 1987, dată la care presupusa SIDA și-a făcut apariția în Europa.

Dar să facem puțină istorie, pentru a înțelege mai bine toată această absurdă invenție și s-o luăm cu începutul. Terorismul mass-media în fantastica șarlatanie a SIDA începe în a doua jumătate a anului 1986, dar a funcționat la cote maxime de la începutul lui 1987. Un mic grup de medici, printre care mă număr și eu, a început să protesteze, să spună că nu este adevărat, că toate afirmațiile presei erau în afara oricărei logici clinice.

Eram un mic grup, unii fără o mare experiență în biologie și cu atât mai puțin în virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epocă în calitate de consultant în psihopatologie clinică la Clinica de maladii nervoase și mentale a Universității din Milano, condusă de regretatul Prof. Gildo Gastaldi.

Nu ne cunoșteam între noi. Poate greșeam sau ajungeam la rezultate demne de luat în seamă, urmând căi greșite. Totuși ne-am dat seama că se întâmplau lucruri prea stranii, ca să fie vorba de un caz simplu. Am încercat sa iau legătura cu câțiva jurnaliști dintre cei mai serioși și influenți la acea epocă, cu televiziunea de stat, reviste științifice: nimic. Mi-am dat seama ca informația specializată e complet manipulată de puteri oculte internaționale.

La acea epocă, nu știam, nici nu intuiam că toată lumea este manipulată de câțiva potenți care trag sforile și decid soarta locuitorilor întregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent științific.

Este suficient să ne gândim la faptul că în acea perioadă reușisem să-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universității din Milano, prof. Luigi Villa, să organizeze un curs oficial de medicină Ayurvedică și indo-asiatică care, odată obținute autorizațiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse în programele oficiale ale facultății.

Deși supraexpus, pentru că nu mă pricepeam deloc la medicina tradițională si etnoantropologică, și înșelat de ideea că SIDA ar putea fi o problemă exclusiv medicală, am încercat să demonstrez că această problemă, care la acea epocă se afirma că este foarte gravă, necunoscută, aparent incurabilă, ar putea fi controlată sau vindecată cu tehnici simple.

Așadar, am început să aplic metodele mele holistice care, cu zece ani în urmă, îmi permiseseră să pun la punct „Nucleele celulare energetice” și „Alimentația psiho-neuro-ortomoleculară”.

În același timp, în altă parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul condițiilor biologice cu bio-electronică, plante africane, terapii personalizate apte să regenereze ficatul, substanțe purinice homeopatizate.

Citiți mai multe AICI

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *