Semne că ai arterele înfundate. Care este cel mai bun tratament naturist?

artere

Un nivel crescut al colesterolului poate duce la înfundarea arterelor, o problemă serioasă care poate declanşa afecţiuni grave. Dacă eşti conştientă de semnele care îţi spun că ai arterele înfundate, îţi poţi proteja sănătatea.

1. Dureri de picioare şi senzaţie de amorţeală
Senzaţia de amorţeală şi durerea resimţite la nivelul picioarelor pot fi un semn că ai arterele înfundate. Un alt indiciu care confirmă existenţa acestei probleme de sănătate este dispariţia stării de amorţeală în momentul în care îţi odihneşti picioarele.

2. Ţi se taie respiraţia
Poate că eşti tentat să crezi că respiraţia sacadată este un semn al problemelor cardiovasculare, însă poate indica şi faptul că ai arterele înfundate. Şi oboseala accentuată este un indiciu al faptului că nu mai ajunge suficient sânge la inimă.

3. Ai dureri în piept
Simţi o presiune în piept sau ai senzaţia că te strânge în zona inimii? În cazul în care nu suferi de o angină pectorală, aceste semne îţi pot transmite că ai arterele înfundate.

4. Îţi cade părul
Căderea excesivă a părului poate fi un alt semn la care nu te-ai fi gândit că are legătură cu sănătatea arterelor. Dacă grăsimile rele se depun pe artere, sângele ajunge mai greu la nivelul scalpului, iar din această cauză podoaba capilară poate avea de suferit. Aşadar, dacă ai exclus toate celelalte motive pentru care te-ai putea confrunta cu căderea părului, ar trebui să iei în calcul o eventuală înfundare a arterelor.

5. Disfuncţiile erectile, un simptom important pentru bărbaţi
În cazul bărbaţilor, şi disfuncţiile erectile pot fi un semn că arterele sunt înfundate. Dacă această problemă apare din senin, după o perioadă în care viaţa sexuală era normală, trebuie să iei în calcul această problemă de sănătate care te poate afecta pe mai multe planuri.

Combinaţia de lămâie, ghimbir şi usturoi previne apariţia radicalilor liberi care cauzează boli grave inclusiv afecţiuni cardiovasculare:

Ingrediente necesare:

  • 4 căpăţâni de usturoi mari
  • 4 lămâi
  • 3-4 cm rădăcina ghimbir
  • 2 l de apă

Mod de preparare

Spălaţi bine lămâile, chiar puteţi să le lăsaţi 30 de minute într-o soluţie de apă cu bicarbonat pentru a elimina orice urmă de pesticide. Le tocaţi mărunt. Curăţaţi usturoiul, îl tocaţi mărunt, ghimbirul îl râdeti. Amestecul din cele trei ingrediente se mixează bine şi pastă obţinută se toarnă în 2 litri de apă şi se aduce la fierbere. Din când în când amestecaţi.

Odată ce a fiert îl lăsaţi să se răcească şi îl strecuraţi în sticle. Beţi 200 de ml zilnic pe stomacul gol, cu cel puţin două ore înainte de masă. Păstraţi remediul în frigider, şi agitaţi-l bine înainte de fiecare utilizare.

Tratamentul durează trei săptămâni, faceţi pauză o săptămână şi reluaţi, dacă este necesar. Puteţi adăuga miere pentru a-i îmbunătăţi gustul.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *