Reţeta naturistă cu care Monica Tatoiu s-a vindecat de cancer

Monica Tatoiu a fost diagnosticata cu cancer de san. Lupta a fost crancena, insa dorinta ei de a trai a fost mai puternica. Monica a incercat, de-a lungul vremii, mai multe tratamente, insa medicamentele nu i-au fost de nici un folos. Din cauza bolii sale, risca sa ajunga intr-un scaun cu rotile.

Reteta este una naturista si recomandata de catre un preot din Ploiesti.

Reteta minune:

– Laptisor de matca: 4 gr
– Miere de salcam: 1,5 kg
– Polen macinat: 300 gr
– Ser fiziologic: 20 dl
– Tinctura de propolis: 150 gr

Dumitru Botoşaru (73 de ani), preotul din Ploieşti care susţine că a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer la san cu o reţetă naturistă, povesteşte că s-a vindecat singur de inimă cu masaj şi suc de morcov.

Vraciul de la Ploieşti”, aşa cum e cunoscut părintele Dumitru Botoşaru în rândul suferinzilor , spune că este el însuşi un exemplu atunci când vorbeşte de vindecări miraculoase. De tânăr l-a chinuit o boală care era cât pe ce să-l îngroape. Inima îi era bolnavă, iar medicii de la spital îi aprindeau în fiecare zi la cap o lumânare. De pe patul de muribund, îşi stingea flacăra între degete şi primul pas pe care l-a făcut spre lecuire a fost să renunţe la carne.

«În loc de carne, seminţe»

„Am scăpat cu masaj cardiac. Sunt vegetarian de la 20 de ani, în loc de carne mănânc seminţe de dovleac, de in, de susan, nuci şi migdale şi beau suc de morcov”, a spus părintele. El susţine are “reţete” pentru orice suferinţă, iar cu frunzele lui e posibil sa scapi de chelie şi de fumat. Părintele Dumitru Botoşaru spune că Monica Tatoiu a respectat cu sfinţenie leacul dat de el, ca să scape de cancer la sân: lăptişor de matcă – 4 g; miere de salcâm – 1,5 kg; polen măcinat – 300 g; ser fiziologic – 200 ml; tinctură de propolis – 150 g Acestea se amestecă bine şi se păstrează la frigider. Se ia câte o linguriţă dimineaţa, la prânz şi seara.

Sursa : Tabu.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *