Rețeta care te ajută să scapi de pietrele la rinichi în 6 zile

tratament pt pietre la rinichi

Astăzi vă prezentăm un remediu natural uimitor care elimină pietrele la rinichi într-o săptămână. Se recomandă să folosiți această rețetă cu grijă dacă aveți pietre mari.

Această formulă naturală vă poate ajuta să distrugeți și să eliminați pietrele la rinichi și oricare dintre rămășițele acestora, inclusiv nisipul. Aceasta va curăța, de asemenea, depunerile la rinichi.

Acest tratament de 6 zile pentru pietrele la rinichi a fost distribuit de către o persoană pe medii sociale.

Persoana dată descrie rețeta și explică modul în care l-a ajutat sa scape de o piatră, care a fost mai mare decât un bob de grâu.

El a folosit următoarele ingrediente:

  • 100 ml de suc de lămâie
  • 100 ml de ulei de măsline extra virgin
  • 100 ml de bere

Luați o sticlă și amestecați toate aceste ingrediente și agitați bine. Luați doar 50 ml din acest remediu când vă treziți dimineața. Nu uitați să agitați bine înainte de consum.

Luați în mod regulat și în termen de 6 zile piatra se va dizolva și va trece prin urină. Nisipul va începe să iasă în 4 zile.

Cei care au folosit această rețetă au declarat că este foarte eficientă.

Aveți grijă să folosiți doar suc de lămâie stors. După cum am menționat deja, această rețetă nu este recomandată în cazul pietrelor mai mari. Remediul dat nu trebuie să fie utilizat dacă pietrele sunt de 15 mm sau mai mari. Astfel de pietre, atunci când se dizolvă pot provoca daune.

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Sursa: mrhealthylife.com

Articol relatat de portalul oglinda.tv

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *