Planta care ar trebui să fie în fiecare casă. Medicii o recomandă!

ficus

Există o credință: „Dacă familia nu are copii, iar mulți soți doresc să aibă, atunci cu siguranță trebuie să aveti in casa un ficus.”

Ficusul în casă aduce fericire. Frunzele de ficus sunt folosite in meditație, dar, de asemenea, în amestecuri compuse pentru dobândirea înțelepciunii. Ficusul va ajuta la atragerea norocului in casa. Daca tineti un ficus în bucătărie, familia dvs nu va suferi niciodata de foame.

Poate nu stiati dar ficusul absoarbe, de asemenea, emoțiile negative, ajută la rezolvarea problemelor vitale, curata atmosfera casei de anxietate și de experiențe și face aerul mai ușor de respirat.

Tratamente naturiste cu ficus:

Acesta este folosit ca tratament pentru raceala si tuse. O tinctura din alcool si frunzele acestei plante este folosita pentru tratarea reumatismului, artritei, artroza. Sucul din frunzele de ficus ajuta la hemoroizi.

Tratamentul tractului gastro-intestinal

Frunzele proaspete de ficus se piseaza, se ia 50 ml de suc, se adaugă la acesta 100 ml de alcool si se pune într-un flacon de sticlă de culoare brună și se lasă timp de două zile (la frigider). În prima zi se ia 1 lingura la fiecare două ore, iar apoi se reduce până la 5 ori pe zi, în a patra zi se ia 1 linguriță de 3 ori pe zi, după mese.

Pentru diaree
– 4-5 frunze de ficus
-1 linguriță miere

Preparare si tratament:
Frunzele de ficus se piseaza, se stoarce sucul din pulpa, se adaugă miere și se amestecă bine. Se păstreaza amestecul la frigider. In primele trei zile, se ia 2 linguri la fiecare 2 ore după aceea – de 3 ori pe zi înainte de mese.

Mai multe citiți pe bewoman.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *