Plaja de la Corbu, în topul celor mai frumoase din lume

Foto: reporterntv.ro

Foto: reporterntv.ro

Vara îmbie întotdeauna la vacanță, iar dacă ajungeți pe litoral, trebuie să vă opriți și pe singura plajă din România inclusă într-un top al celor mai frumoase din lume.

Alături de destinații din Seychelles, Australia, Cook Islands, Puerto Rico sau Brazilia, plaja din Corbu este prezentată ca locul perfect pentru o vacanță liniștită, departe de zgomotul urban.

„Vara este aproape aici și noi am început să căutăm bucăți de paradis unde să ne bucurăm de plajă. Să ne scăldăm în soare, nisip fin, ape cristaline și briză. Acestea sunt cele mai încântătoare și fascinante plaje din lume”, și-au motivat intenția de a face topul celor mai frumoase plaje din lume editorii site-ului gipsy.ninja.

Plaja din Corbu este situată la 35 de kilometri de Constanța. Este o plajă virgină de 20 de kilometri, care devine uneori casă pentru oameni care stau la corturi, încercând să scape de agitație, scrie reporterntv.ro.

Poate fi vizitată Cetatea Histria, construită de greci în 657 d.Hr., care se află la doar câteva minute distanță, precum și cetatea Enisala, construită de bizantini și folosită mai târziu de genovezi în secolele al XIII-lea și al XIV-lea, după cum ne laudă cei de la gipsy.ninja.

Iată topul celor mai frumoase plaje din lume:

1. Anse Source d’Argent, Seychelle

2. Whitehaven Beach, Australia

3. Rarotonga, Insulele Cook

4. Plaja Corbu, România

5. Pulau Derawan, Indonezia

6. Plage de Piémanson, Franța

7. Flamenco Beach, Puerto Rico

8. Cape Maclear, Malawi

9. Baia do Sancho, Brazilia

10. Insulele Cies, Spania

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *