Pastilele de slăbit și efectele secundare mai puţin cunoscute

pastile-de-slabit

Vrei să slăbeşti într-un timp foarte scurt şi eşti în căutarea unor tratamente rapide prin care să faci asta? Pastilele de slăbit sunt, fără îndoială, cel mai rapid mod de a pierde în greutate. Însă, cât de sănătoase sunt ele pentru organism?

Studiile arată că aproximativ 50% din persoanele care au obiceiuri alimentare nesănătoase folosesc medicamente prescrise, suplimente pe bază de plante sau pastile de slăbit pentru a slăbi. Cu toate acestea, ele nu cunosc ce efecte secundare pilulele care promit că te ajută în lupta cu kilograme.

Inima o ia la galop

Puţini ştiu că pastilele de slăbit măresc ritmul cardiac. De ce? Explicaţia este foarte simplă. Medicamentele conţin stimulente, care fac ca inima să bată cu putere. Vestea proastă este că asta poate creşte riscul de atac de cord.

Pot duce la diaree

Un alt efect secundar cu care se pot confrunta persoanele care iau pastile de slăbit este diareea. Totodată, ele pot ajunge la medic şi cu alte tipuri de probleme intestinale. Descoperă efectele secundare mai puţin ştiute ale pastilelor de slăbit pe clickpentrufemei.ro. Cât de bune sunt pastilele de slăbit?

Dăunează rinichilor

Consumul de plilule de slăbit poate duce la leziuni renale. Acesta este unul dintre efectele secundare cele mai nocive ale dietei cu astfel de medicamente, mai ales atunci când pastilele sunt luate fără prescripție medicală și fără consultul medicului în prealabil.

Mai multe citiți pe clickpentrufemei.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *