Oprah Winfrey slăbește fără s se înfometa. Dieta ei este perfectă!

oprah_winfrey

Oprah Winfrey a rămas un icon pentru multă lume, chiar dacă ea s-a retras la un moment dat din televiziune. Este recunoscută pentru faptul că promovează un stil de viață sănătos și remedii naturiste. Fosta vedetă de televiziune a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme fără să se abțină de la niciun fel de mâncare. A mărturisit că a slăbit mâncând paste, tacos și chiar pâine.

Weight Watchers este un program contracost, care asigură aplicanții că vor pierde în greutate. Și îi pot convinge mai ales pentru că Oprah Winfrey îi promovează. La sfârșitul anului trecut ei au lansat două clipuri publicitare în care anunțau că vedeta a reușit să slăbească fără prea multe eforturi. „De când am început Weight Watchers am dat jos peste 18 kilograme. Sincer vă spun, nu mai pot. Sincer vă spun, nu mai pot lupta cu corpul meu”, spune ea în primul spot, conform eva.ro.

Oprah Winfrey nu este doar imaginea Weight Watchers, ci și membru al consiliului de administrație. De asemenea, vedeta a cumpărat 10% din acțiuni înainte de lansarea primului clip TV.

„Weight Watchers este cel mai uşor program de slăbit. E un stil de viaţă, un mod de a mânca şi de a trăi liber. Nu simţi niciodată că ţii dietă şi funcţionează. Cred că şi ceilalţi care îşi doresc o schimbare vor fi la fel de inspiraţi ca mine de poveştile pe care le împărtăşim în această nouă campanie”, promite Oprah în primul spot publicitar, în care spune un slogan pe care nu ne-am aștepta să îl auzim: „Mănâncă pâine. Slăbeşte.”

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *