Oase sănătoase cu semințe de susan (rețetă isihastră)

susan

Medicina isihastră a fost dezvoltată de pustnicii care cunoșteau tainele naturii și împleteau rugăciunea inimii cu puterea vindecătoare a plantelor pentru a trata diverse afecțiuni.

Legătura dintre minte, trup și suflet este una strânsă, de aceea înainte de începerea tratamentului este necesară o cercetare amănunțită a conștiinței și o purificare atât a inimii, cât și a trupului. De-a lungul tratamentului, bolnavul este îndemnat să se roage, să practice rugăciunea inimii, să binecuvinteze mâncarea, mediul înconjurător, oamenii.

Tratamentul se bazează pe post și pe o alimentație vegetală, bogată în nutrienți hrănitori pentru organism. Din lunga palentă de rețete, am ales să vă vorbesc despre terapia cu semințe bazată pe rețete vechi vindecătoare.

Semințele fructelor și legumelor sunt adevărate medicamente naturiste, iar dacă sunt consumate crude acestea aduc un aport bogat de enzime, vitamine și minerale organismului.

Seminţele de susan au un conținut mare de vitamine (A, B, C, E) și calciu. Pentru detoxifierea organismului, se consumă câte 15-20 de grame de pulbere preparată din seminţe, cu 100 ml de apă.

Lichidul se bea de trei ori pe zi, cu 10-15 minute înainte de masă. Seminţele de susan conţin şi multe proteine, cu 50% mai multe decât se găsesc în carne. De asemenea, pot înlocui laptele pentru că sunt foarte bogate în calciu, iar consumul regulat previne osteoporoza.

Sursă: avantaje.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *