O pădure din România ocupă primul loc într-un TOP al locurilor de coșmar din întreaga lume

Foto: adevarul.ro

Foto: adevarul.ro

Cunoscută ca “Triunghiul Bermudelor” al României, pădurea e plină de poveşti despre oameni care au dispărut, aparatură electronică ce o ia razna sau nu mai funcţionează sau apariţii extraterestre, aşa sună descrierea pădurii Hoia-Baciu din Cluj, pe unul dintre cele mai vizitate site-uri de divertisment din lume.

Peste 20.000 de utilizatori au dat “like” unui top ce include “18 locuri de coşmar care te vor ţine treaz noaptea” şi care a fost postat pe site-ul 9gag.

Pădurea Hoia-Baciu, aflată la marginea oraşului Cluj-Napoca, este prima din listă şi a stârnit interesul utilizatorilor din toată lumea. În topul postat pe 9gag se mai află şi oraşul Oradour-sur-Glane, din Franţa, pe care naziştii l-au ars din temelii, Castelul Leap din Irlanda, despre care se spune că a fost construit pe un loc unde erau torturaţi oamenii în Evul Mediu sau oraşul Jatinga din India, unde, an de an, între septembrie şi octombrie, între orele 19:00 şi 22:00, sute de păsări se “sinucid”.

În topul postat pe 9gag se mai află şi oraşul Oradour-sur-Glane, din Franţa, pe care naziştii l-au ars din temelii, Castelul Leap din Irlanda, despre care se spune că a fost construit pe un loc unde erau torturaţi oamenii în Evul Mediu sau oraşul Jatinga din India, unde, an de an, între septembrie şi octombrie, între orele 19:00 şi 22:00, sute de păsări se “sinucid”.

Imitaţia “Disneyland”-ului, construită pe jumătate în China, este inclusă de asemenea în top, pentru că lucrările au fost abadonate, iar locul arată înfiorător. În listă mai este inclus şi metroul din Cincinnati, care a fost de asemenea abandonat şi îţi îngheaţă sângele în vene.

Mai multe citiți pe vocea.bzi

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *