Mama și-a băgat copilul în cuptorul cu microunde, apoi l-a pornit! Ce s-a întâmplat după 5 minute

copil-cuptor

O mamă nervoasă a recurs la un gest îngrozitor.

Ka Yang are 34 de ani și lucra la o firmă de arhitectură din Sacramento, capitala statului California, din Statele Unite ale Americii. Fetița ei, Mirabelle Thao-Lo, era foarte agitată în acea zi, așa că femeia, care se pare că avea foarte mult de lucru, nu putea lucra din cauza zgomotului. Ce a făcut Ka Yang?

Și-a băgat propriul copil în cuptorul cu microunde și l-a lăsat în aparatul pornit timp de 5 minute! După ce au trecut cele cinci minute radiațiile i-au afectat un procent de 60% din suprafața corpului micuței, dar și organele interne. Stomacul și intestinele fetei sale au fost ,,coapte”, polițiștii au fost cei care au găsit corpul neînsuflețit al fetiței, în cuptor. Investigatorii au declarat că era arsă din cap până în picioare, scrie stirile.rol.ro

copil-mama

Mama și-a susținut nevinovăția spunând că din cauza unei crize epileptice nu mai era conștientă de faptele sale. Abia mai târziu a recunoscut că era conștientă și a dat vina pe o tulburare de persoalitate. Femeia mai are trei băieți care au rămas în grija familiei sale. Deși crima s-a petrecut în 2011, ea a fost condamnată abia în decembrie 2015, a primit închisoare pe viață.

Sursa: Daily Mail

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *