Leacuri pentru circulație periferică deficitară

Dacă ai circulație perfiferică deficitară, este nevoie de doar câteva grade minus în termometre şi, imediat, mâinile şi picioarele devin reci ca gheaţa. Scapă de dependenţa de şosete groase şi mănuşi cu ajutoare din natură!

Circulația periferică deficitară îți poate crea diverse probleme, cum ar fi mâinile și picioarele reci, dar și amorțeală, furnicături sau crampe musculare. Află care sunt cele mai bune leacuri pentru circulație periferică deficitară.

Masaj cu infuzie de smirnă pentru circulație periferică deficitară
Ia trei-patru bobiţe de smirnă, pune-le într-un pahar cu apă clocotită şi lasă-le acolo vreme de o jumătate de oră. Smirna nu se va dizolva în apă, ci se va topi şi va pluti la suprafaţă, dar va împrumuta aroma şi proprietăţile sale terapeutice apei. Masează energic mâinile şi picioarele cu această infuzie şi vei scăpa de problemele cauzate de circulație periferică deficitară.

Ginko Biloba pentru circulație periferică deficitară
Dintre cele mai cunoscute remedii naturiste, ginkgo-biloba este cel mai faimos. Frunzele legendarului copac au propietăţi miraculoase. Prepară o infuzie din două linguriţe de frunze mărunţite de plantă, la o cană cu apă. Lasă la infuzat 10-15 minute, iar după aceea strecoară. Ceaiul de ginkgo biloba se recomandă în insuficienţa circulatorie periferică.

Macerat cu ardei iute pentru circulație periferică deficitară
Amestecă cinci linguriţe de ardei iute mărunţit cu jumătate de pahar de oţet şi 250 ml alcool sanitar. Lasă preparatul şapte zile la macerat şi apoi păstrea-ză-l în sticluţe închise la culoare. Masează zilnic mâinile şi picioarele cu această soluţie şi starea de bine nu va întârzia să apară.

Vin tonic cu hrean pentru circulație periferică deficitară
Într-un litru de vin roşu, natural, pune 15 linguri de hrean dat prin răzătoarea fină şi o jumătate de linguriţă de piper negru. Astupă sticla şi lasă la macerat conţinutul vreme de opt-nouă zile, după care filtrează-l. Ia câte trei-patru linguri din acest amestec, înainte de fiecare masă.

Infuzie de păducel pentru circulație periferică deficitară
Prepară o infuzie concentrată, dintr-o lingură de flori sau de fructe bine mărunţite, la o cană cu apă clocotită (250 ml). Lasă la infuzat 10-15 minute, iar după aceea strecoară. Bea, în fiecare zi, câte un ceai de păducel şi vei veni de hac neplăcerilor.

Băi cu extract de nalbă
Pune, dimineaţa, 100 g de plantă în doi litri de apă şi ţine amestecul la rece, timp de zece ore. Apoi, încălzeşte soluţia şi stai seara 20 de minute cu picioarele scufundate în aceasta. Pentru rezultate bune în caz de circulație periferică deficitară, fă astfel de băi de două-trei ori pe săptămână.

Ceai revigorant pentru circulație periferică deficitară
Amestecă păducel, talpa-gâştei, măceşe, urzică şi coada-calului. La un litru de apă, foloseşte patru linguri din acest amestec şi prepară-l sub formă de infuzie. Lasă la răcit, strecoară şi consumă zilnic, până la amelio-rarea senzaţiei de mâini şi de picioare reci.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *