Lămâia și pătrunjelul – combinația perfectă, care vă transformă corpul și vă echilibrează nivelul de colesterol

Rețeta băuturii care combină lămâia cu pătrunjelul este una dintre cele mai eficiente și mai sănătoase metode de a scăpa de kilogramele în exces.
Fiecare dintre cele două ingrediente care stau la baza acestei licori sunt extrem de sănătoase.

Pătrunjelul are efect detoxifiant, reduce pofta de mâncare și înlătură senzația de foame, combate retenția apei in organism, menține echilibrul zahărului în sânge, ajutând totodată și la reducerea greutății corporale.

La rândul său, lămâia are un conținut ridicat de vitamina A,B și C, care ajută la descompunerea nutrienților, la reglarea metabolismului grăsimilor, la purificarea sângelui, la stimularea secreției sucurilor gastrice și la reducerea colesterolului.

Însă, atunci când sunt combinate, efectele benefice ale acestora devin mult mai puternice, contribuind în mod sănătos și rapid la pierderea în greutate, la detoxifierea organismului și la reducerea nivelului de colestrol din sânge.

Ce presupune dieta cu pătrunjel și lămâie

Timp de o săptămână, se bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol, o băutură preparată din 300 ml de apă, o lămâie și 60 de grame de pătrunjel bine mărunțit sau chiar pulbere.

Limonada se prepară simplu: se stoace lămâia într-un borcan, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, se completează cu apă și se amestecă bine.

Dacă asociați acestei rețete un regim alimentar sănătos, bazat pe alimente hrănitoare și hipocalorice și ceva activitate fizică zilnică, rezultatele vor fi uimitoare și vă vor mulțumi pe deplin. În numai 7 zile veți reuși să scăpați de 5 kilograme, bucurându-vă în același timp de o vitalitate de invidiat.

Sursa: antenasatelor.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *