Kalanchoe – tratează ulcerul și are multe alte beneficii miraculoase!

Există 125 de specii diferite ale acestei frumuseți tropicale colorate, ușor de crescut. Este o plantă perenă suculentă. Kalanchoe este clasificată botanic cu două nume principale în latină.

Acestea care se referă la aceeași plantă: Bryophyllum pinnatum și Pinnatum kalanchoe.

Substanțele vindecătoare furnizate de kalanchoe se află în frunză și sucul său medicinal puternic. Acest suc ucide bacteriile, virușii și ciupercile, făcându-l un dușman formidabil pentru multe surse de boală.

Sucul elimină efectiv Staphylococcus și E. coli. Planta blochează histamina, ameliorează durerea, suprimă tusea, relaxează mușchii și reduce inflamația.

Studiile susțin reputația lui Kalanchoe ca agent util pentru tratarea ulcerului la stomac. (PM)

Kalanchoe este o plantă medicinală originară din Madagascar. Deși este una dintre cele mai populare plante de apartament, sunt puține persoane care îi cunosc beneficiile.

Această floare are un efect antiinflamator, antiseptic și tonic, fiind un stimulator puternic de regenerare a țesuturilor.

Kalanchoe nu este o plantă otrăvitoare, fiind recomandată în tratamentul arsurilor și fracturilor și tratează cu succes boli ale sistemului cardiovascular, tractului gastrointestinal, ale tractului urinar și rinichi. De asemenea, tinctura obținută prin zdrobirea frunzelor proaspete este utilizată pentru răni, ulcere, abcese și inflamații.

SURSA: RADOR.RO

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *