Întrebuinţări inedite ale apei minerale carbogazoase

Ai crede ca apa minerala carbogazoasa este facuta doar ca sa o bei. Ei bine, nu este chiar asa. Saramonti.ro prezenta cinci întrebuintari inedite ale sale.
  • Ajută la curățenie. Exact ca otetul, apa minerala carbogazoasa poate curata foarte eficient murdaria si poate distruge bacteriile, fiind un bun înlocuitor pentru produsele de curatenie care contin foarte multe substante chimice. Turnati apa carbogazoasa pe o cârpa din microfibra sau pe un burete pentru a curata obiectele sanitare din inox sau vesela din portelan.
  • La prepararea clătitelor și gaufre. Folositi apa carbogazoasa sau sifonul în locul laptelui atunci când preparati clatite sau gaufre pentru ca acestea sa aiba o textura mai aerata.
  • La curățarea parbrizului. Daca masinuta voastra a „dormit” sub un copac, este foarte probabil ca parbrizul sau sa fie plin de diferite „minunatii”. Pentru a curata geamul fara sa-l zgâriati, agitati o sticla cu apa minerala si lasati jetul care iese din ea sa spele parbrizul.
  • Pentru îndepărtarea clorului de la piscină din păr. Daca tocmai te-ai întors de la piscina, iar parul tau este încurcat, spala-l cu o sticla de apa carbogazoasa. Aceasta va îndeparta orice urma de clor.
  • La prepararea unor sucuri delicioase și dietetice. Cu ajutorul apei minerale carbogazoase îti poti prepara singura un suc delicios. Trebuie doar s-a amesteci cu putin suc de lamâie, de ananas sau chiar de portocala. Astfel, vei obtine o bautura foarte gustoasa si în plus, dietetica.
ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *