Inamicul obezității! Dai jos într-o lună 13 kilograme cu o singură lingură pe zi din miraculosul ingredient!

ingredient miraculos

Stii care este cea mai bună și eficientă metodă de a pierde în greutate? Este accelerarea metabolismului. Poți atinge această performanță prin consumarea unor anumite alimente naturale și condimente.

Senzația de foame poate fi inamicul numărul 1 atunci când vrei să pierzi din greutate. Poți cu ușurință să scapi de kilogramele în plus prin combinarea alimentelor și ingredientelor naturale care accelerează metabolismul.

Cercetătorii de la Universitatea de Medicină din Iran au condus un studiu, alcătuind două grupuri de subiecți, mai precis 44 de femei care aveau probleme cu kilogramele în plus.
Femeile din ambele grupuri au fost rugate să consume zilnic mai puțin de 500 de calorii, timp de 3 luni.

Femeile din primul grup au consumat 3 g de chimion sub formă de pulbere, combinată cu 140 g de iaurt. Subiecții celui de-al doilea grup au consumat aceiași cantitate de iaurt, fără a adăuga și chimionul.

Trei luni mai târziu, subiecții din primul grup care au consumat iaurtul cu chimion au pierdut în jur de 6 kg, mult mai mult față de femeile din cel de-al doilea grup care au consumat doar iaurt.

Rezultatul acestui studiu devine și mai impresionant. Și anume, femeile din primul grup au piedut 14.64 procente din grăsime, pe când femeile din cel de-al doilea grup au pierdut doar 4.91 procente din grăsimea corporală.

Este important de specificat că participanții acestui studiu au pierdut considerabil din greutate, datorită consumului de chimion, al cărui ingredient activ este filosterolul, o substanță chimică cu efect de prevenire a retenției de colesterol în organism. Potrivit cercetătorilor, acest studiu a demonstrat că ingredientul chimion acelerează metabolismul.

Realizat de Oana Vișenescu

Sursa

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *