În doar 7 zile datorită acestei CREME de casă ridurile tale se vor diminua semnificativ

crema-antirid

Desigur, avansarea în vârstă te face mai înțelept și experimentat, însă împreună cu acestea vin la pachet bolile și îmbătrânirea. Semnele îmbătrânirii sunt cel mai vizibile pe față. Ridurile care pot apărea într-o lună ne pot îmbătrâni vizual cu 10 ani! De aceea, este foarte important să avem mare grijă de tenul nostru.

Există multe produse farmaceutice care ar rezolva problema ridurilor, însă nu întotdeauna ele sunt eficiente. În schimb, ele întotdeauna sunt scumpe! De aceea, astăzi îți vom spune o rețetă de cremă care te va costa puțin, dar te va întineri cu mult.

Iată de ce ani nevoie:

  • 2 lingurițe de ulei de cocos
  • gălbenușul de la un ou
  • 1 linguriță de miere polifloră
  • 1 linguriță de ulei de măsline

Cum faci crema:

Amestecă toate ingredientele bine, până vei obține o masă omogenă. Trebuie să o păstrezi într-un vas de sticlă închis, în frigider.

Cum o utilizezi:

Înainte de aplicare spală fața cu apă caldă și puțin săpun. După aceasta, aplică crema pe față și masează tenul timp de 5 minute. Fă acest lucru pe noapte. Înainte de culcare, șterge atent cu un prosop uscat crema care nu a intrat in piele. Dimineața, spală-te pe față doar cu apă caldă. Fă aceasta în fiecare seară, timp de o săptămână.

Mai multe citiți pe oglinda.tv

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *