Gelatina este cel mai bun tratament pentru vindecarea rănilor

Se spune despre gelatină că era, în vechea medicină, un leac de neînlocuit. Tot mai mulți cercetători spun însă că gelatina este, cu certitudine, un medicament al zilei de azi și de mâine. Gelatina, nume aproape banal, este compusă din doi aminoacizi care se gasesc in mod normal in oase, tesutul fibros si organele animalelor.Acesti doi aminoacizi asigura sanatatea parului, pielii, unghiilor, stimuleaza sistemul imunitar si controleaza circulatia, informează RTV.net. Știai că gelatina este cel mai bun tratament pentru vindecatrea rănilor? Știai că are un rol esential în imunitate? Gelatina este considerată un medicament indispensabil în întoarcerea unor bolnavi de pe drumuri aparent fără întoarcere.

Jeleul este una din formele de prezentare a gelatinei. Este cel mai usor de digerat aliment.
Motivul pentru care li se da pacientilor grav bolnavi este ca stomacul lor nu poate digera niciun aliment bogat. In acest fel, corpul primeste calorii care nu implica un efort suplimentar. Stomacul nu face niciun efort pentru a absorbi binele existent în gelatină
Jeleul este de fapt gelatina. Aceasta imbuntateste tractul intestinal, stimuleaza secretia acidului gastric si redă mucoasa stomacală. Gelatina absoarbe apa si ajută mentinerea fluidelor in tractul digestiv. Gelatina te ajută să rămâi, dacă vrei să ți-o păstrezi, la greutatea corporală pe care o ai.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *