Folosește acest amestec și nu o să mai ai vreodată păr nedorit pe față!

scapa de parul nedorit de pe fata

Maseaza acest amestec pe fața și rezultatul este uimitor! 

Timp de secole, parul facial a fost intr-un un fel  un domeniu de preocupare la femei, cea mai mare grija fiind cel de deasupra buzelor. In timp  multe femei au recurs la ceara ca o soluție pentru problema, dar de fapt exista solutie naturala care este dovedita a fi destul de eficienta în Est timp de secole .

Orice femeie vrea sa aiba pielea neteda si fina de aceea face eforturi sa scape de firele de par nedorite prin metode ce presupun folosirea unor instrumente precum sunt epilatoarele, ceara, lamele de ras, electroliza, eliminarea parului cu laser. Pentru persoanele care nu vor sa foloseasca astfel de metode prezentam in articol un remediu natural care ajuta la eliminarea permanenta a parului si poate fi aplicat acasa.

Amestecul are , de asemenea, alte câteva beneficii notabile , inclusiv liniștitoare și calmarea pielii , permițându-i să rămână strălucitoare și sănătoasă datorita vitaminelor, mineralelor și antioxidanților.

Și acum , din moment ce te -am tachinat, probabil, suficient de mult timp , lasă-mă să-ți spun exact cum să faci acest amestec pentru tine.

O să ai nevoie:
2 linguri de miere
1 lingura de pasta de fulgi de ovăz
2 linguri de suc de lamaie

Aceste ingrediente nu sunt foarte scumpe si pot da rezultate uimitoare. Natura ne ofera solutii.

Puteți modifica scara ingredientelor în mod proporțional , dacă doriți pentru a face amestecul și se păstrează pentru mai târziu , dar aceste cantități ar trebui să fie suficiente pentru petele de păr de care doriți să scapati de ele.

Pentru a se aplica , se amestecă bine toate ingredientele și se freca pe zonele pe care doriți sa eliminati părul . Se repetă această procedură timp de  aproximativ o lună, cam de 2-3 ori pe saptamana , iar parul va disparea!

Sursa: www.andreilaslau.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *