Foarte util pentru cei care suferă de constipație: oțetul de cidru de mere

otet de cidru de mere
Mineralele, vitaminele si enzimele continute de otetul din cidru de mere sunt responsabile cu detoxifierea organismului. Daca ai probleme cu stomacul si suferi de indigestie sau alte afectiuni, otetul din cidru de mere alunga senzatia de disconfort prin indepartatea refluxului gastroesofagian. Pentru a combate aceste probleme, amesteca doua lingurite de otet intr-un pahar cu apa si bea lichidul inainte de fiecare masa. Astfel, vei ajuta la reglarea digestiei.

Otetul de cidru de mere promoveaza dezvoltarea si reinnoirea florei intestinale, dar, de asemenea, ajuta si la facilitarea si stimularea digestiei. In ceea ce priveste doza recomandata pentru a scapa de constipatie, consumati cu 30 de minute inainte de masa, apoi inainte de culcare, pentru a evita constipatia, informează bzt.ro.

Asadar, in 250 ml de apa plata, la temperatura camerei, adaugati 2 lingurite de otet si una de miere de albine (optional). Acest remediu al bunicii trebuie sa fie urmat in fiecare seara, inainte de a merge la culcare, timp de o saptamana.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *