Efectele neașteptate pe care le are rugăciunea asupra sângelui nostru

Mulți credincioși sunt siguri de faptul că în timpul rugăciunilor obțin echilibru fizic și psihic. Mihail Lazorik din Ujhorod a decis să demonstreze științific efectul vindecător al rugăciunii și al păcii asupra corpului uman, apoi și-a brevetat rezultatele cercetărilor sale.

Mihail Lazorik este doctor, conferențiar universitar, inventator și homeopat. El a patentat 166 de invenții, a colaborat, la unele din ele, cu studenții săi, care sunt și coautori ale multor lucrări.

Iar ideea de a investiga influența rugăciunii asupra sângelui i-a venit acum cincisprezece ani, fiind și el o persoană credincioasă.

A realizat inițial unele studii privind efectul băii terapeutice asupra sângelui uman. După care i-a trezit interes faptul dacă se modifică sau nu structura sângelui în timpul rugăciunii? Și, împreună cu studenții săi, s-au apucat de lucru. Au decis să nu implice preoți în studiul dat, pentru ca să nu fie supuși dubiilor în privința efectului curativ al rugăciunii.

La experiment au participat 15 bărbați și femei care au pus condiția să nu li se dezvăluie numele lor. Printre ei erau avocați, medici și oameni simpli, unii din ei sufereau de ateroscleroză, hepatită B, patologii cardiace etc.

Trebuie de menționat faptul că studiul nu a fost efectuat simultan cu toți membrii grupului, deoarece testul de sânge al unuia ia destul de mult timp.

Savanții preluau sânge capilar și venos, efectuau analize. Apoi pacientul sau cineva dintre rudele sale, rostea rugăciunea timp de 15-20 minute, în gând sau cu voce. „Tatăl nostru”, „Crezul”, psalmul 50, rugăciunea către sfinți etc.

După care efectuau o nouă analiză de sânge capilar și venos.

– Rezultatele primului pacient ne-au uimit foarte tare, relatează Mihail Lazorik. – Bărbatul tocmai a rămas în viață în urma unui accident în care a murit fratele lui. El avea osteomielită. Când am comparat rezultatele analizelor sângelui înainte și după rugăciune, s-a constatat că nivelul fagocitelor era de șase ori mai mic decât până la experiment! Ceilalți bărbați aveau acest nivel de trei ori mai mic, iar femeile și mai mic, deoarece sunt mai emotive.

Astfel s-a constatat că rugăciunea are un efect foarte puternic. Aceasta se explică prin faptul că în timpul procesului inflamator are loc o luptă împotriva agentului patogen, iar rugăciunea are un efect calmant.

Prin intermediul studiului nostru am demonstrat că rugăciunea nu este opiu pentru popor. Când este citită, vibrațiile sonore acționează asupra organismului uman și generează schimbări în structura sângelui. Acest lucru are loc deoarece, în timpul rugăciunii, includem conștiința, ochii, auzul și vorbirea.

Sursa: fasingur.info

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *