Durerile de picioare pot fi semne ale unor boli foarte grave!

dureri de picioare

Când spunem “dureri de picioare” ne referim la orice durere ce se poate manifesta începând de la degetele picioarelor şi până la regiunea pelviană. Aceste dureri pot fi cauzate de mulţi factori, unii dintre aceştia putând fi localizaţi în alte zone decât piciorul. Leziunile la nivelul coloanei vertebrale pot cauza dureri de picioare.

Durerile resimtiţe în zona picioarelor pot avea diferite manifestări. Ele pot afecta doar o parte a piciorului, cum ar fi genunchiul sau se pot extinde pe întregul membru şi pot fi resimţite ca furnicături, dureri ascuţite, dureri surde, mâncărimi etc.

Durerile de picioare cauzate de traume

Trauma are un înţeles medical şi unul psihic. În acest caz discutăm strict de traumele medicale, cele care se referă la răni, lovituri sau şocuri fizice ce pot apărea la nivelul membrelor inferioare. Acestea se pot manifesta prin fracturi, fisuri ale oaselor piciorului, luxaţii sau distrugerea integrităţii musculare.

Ce nu ştiai este că unele traume ce au loc la nivelul coloanei vertebrale pot cauza dureri pe care le resimţi în zona picioarelor. Atunci când nervul sciatic se inflamează, durerea poate coborî în jos, pe picior.

Citeste continuarea pe doctorulpicioarelor.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *