Doctorul Leon Dănăilă, despre misterul creierului uman: ”Dacă nu dormi cel puțin șase ore pe noapte, creierul nu rezistă”

Renumitul medic Leon Dănăilă a vorbit despre misterele creierului uman. Profesorul a explicat de ce este important somnul pentru creier.

 „Dacă nu dormi cel puțin șase ore pe noapte, creierul nu rezistă. Trebuie să aibă o perioadă de odihnă. Eu mă scol la ora 3, e adevărat, dar mă culc la 20:00, 21:00, în așa fel încât să-mi fac orele de somn. Trebuie să ai o igienă cerebrală neapărat.

Somnul trebuie respectat cu mare strictețe, că dacă nu, creierul intră în degringoladă. Noaptea creierul își face anumite activități și ordonează anumite activități pe care le-a avut în timpul zilei. Este absolut necesară această activitate de somn. Dacă nu, poți să faci nevroză sau alte boli. E bine să respecți odihna, somnul și activitatea.”, explică medicul.

Medicul este un izvor nesecat de sfaturi medicale. Într-un interviu acordat în urmă cu doar câteva zile, doctorul a vorbit despre cauzele banale ale cancerului.
Una dintre banalele cauze ale cancerului

„O boală este formată din 50% stare organică și 50% stare psihică. Uneori sistemul imunitar luptă și împotriva cancerului. S-au constatat cazuri. Este analizat sistemul umanitar și într-adevăr bolnavii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, ei rezistă foarte mult la boală. Bolnavii pesimiști sau bolnavii care sunt depresivi se îmbolnăvesc foarte repede. Starea depresivă poate duce la cancer.

Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaște 50% din activitate cerebrală, dar din acești 50% cât cunoaștem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. creierul are 400 de miliarde de neuroni și fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule.”, a explicat prof, doctor Leon Dănăilă.

Medicul Leon Dănăilă a dezvăluit cum se poate scăpa de cancer: „Organismul uman poate lupta împotriva cancerului”

„Cancerul este o problemă foarte dificilă, nu este rezolvată încă. Cu metodele moderne care există sunt cancere care pot fi vindecate. În primul rând probleme operatorii și la cap. Eu am avut bolnavi, care aveau tumori canceroase, rezecate în totalitate.

Sunt tumori care sunt foarte canceroase. Unele cancere sunt cotate că nu au tratament. Am avut bolnavi, care după opreație s-au vindecat. Cazuri puține, e adevărat. Cancerul- sunt nisște celule atât de rezistentă. La ora actuală încă nu se știe: le bombardezi cu radioterapie, cu chimio-terapie, dar au o rezistență deosebită. Se modifică foarte rapid încât trebuie să ai sub supraveghere acești bolnavi.

Se pot vindeca su durata de supraviețuire poate fi prelungită printr-o luptă cu ajutorul bolnavului. Un om dacă este optimist, imunitatea lui crește. La oamenii depresivi, imunitatea scade.”, a spus medicul Leon Dănăilă.

Importanța alimentației în lupta cu cancerul

„E o problemă foarte controversată. Organismul este omnivor, nu sunt erbivori. Organismul are nevoie și de grăsimi și de zaharuri. Să nu existe exagerare în privința dulciurilor, grăsimilor. Vârsta trebuie avută în vedere în acest regim alimentar. Trebuie să rețină fiecare că organismul are nevoie de toate principiile alimentare, dar într-un mod echilibrat.”, spun ecelebrul medic.

Medicul Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toți românii sunt vizați

Una dintre banalele cauze ale cancerului

„O boală este formată din 50% stare organică și 50% stare psihică. Uneori sistemul imunitar luptă și împotriva cancerului. S-au constatat cazuri. Este analizat sistemul umanitar și într-adevăr bolnavii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, ei rezistă foarte mult la boală.

Bolnavii pesimiști sau bolnavii care sunt depresivi se îmbolnăvesc foarte repede. Starea depresivă poate duce la cancer.

Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaște 50% din activitate cerebrală, dar din acești 50% cât cunoaștem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. creierul are 400 de miliarde de neuroni și fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule.”, a explicat prof, doctor Leon Dănăilă.

Factorii și alimentele care fac rău creierului

„Creierul este un organ care consumă foarte mult oxigen. Activitatea cerebrală este sub dependența glucidelor și a dulciurilor. Însă, trebuie moderate în funcție de maladiile individului.

Activități nocive asupra creierului sunt toate dacă sunt consumate în cantități mari. Nu există ceva anume de care să spui: . ”, a mai spus medicul Dănăilă.

Doctorul Leon Danaila a povestit cum poate fi prevenit cancerul

Cum poate fi prevenit cancerul

Omul care pana la 83 de ani a vazut multe in viata sustine ca boli precum cancerul pot fi prevenite, iar metodele nu sunt cele pe care le gasim peste tot. Neurochirurgul a vorbit deschis despre acest subiect intr-o emisiune de televiziune.

”Faceam treaba cum rasarea soarele. Vara uneori stateam la umbra. Au fost nopti in care am dormit pe camp. Cu metodele moderne care exista care pot vindeca anumite cancere.

La ora actuala nu se stie daca se le bombardezi cu chimioterapie sau sa le operezi. Ele se multiplica foarte rapid. Se poate vindeca sau durata unui bolnav cu cancer se poate prelungi foarte mult.

Imunoterapia inseamna un om optimist, imunitatea lui creste. Starea depresiva scade imunitatea organismului. Eu nu am vazut tratament naturist sa vindece cancerul. Pentru a preveni cancerul trebuie sa faci ce-ti place”, a marturisit dr. Danaila la Antena Stars.

Medicul sustine ca tratamentele naturiste nu scapa pe nimeni de cancer. Cu o alimentatie sanatoasa si pozitivism, orice boala poate fi tinuta la distanta, conform declaratiilor specialistului.

Cine este Leon Danaila

Leon Danaila este un medic roman specializat in neurochirurgie. Doctorul este si membru al Academiei Romane din 2004. Pe langa aceasta titulatura, este membru al “New York Academy of Sciences” (1995), “L’Académie Centrale Européenne des Sciences, des Lettres et des Arts” (2009) si “World Academy of Letters” (2008).

Doctorul Leon Dănăilă, ultima dorință înainte de moarte

Doctorul Leon Dănăilă a vorbit despre propria sa moarte. Acesta a spus că nu vrea să fie condus pe ultimul drum cu flori și mulțime, ci vrea să fie aruncat la gunoi.

Leon Dănăilă a spus cum vrea să fie condus pe ultimul drum

„Când mor, să mă arunce într-o mașină de REBU, să mă ducă la groapa de gunoi să mă mănânce câinii, ca să fiu de folos cuiva și după moarte. Cum am fost în timpul vieții, așa vreau să fiu și după moarte.

Nu vreau flori, nu vreau discursuri, nu vreau plimbări pe la toate secțiile, nu vreau nimic. Să facă așpa cum am zis eu. Asta e dorința mea”, a declarat medicul pentru evz.ro.

Doctorul Leon Dănăilă a intrat în atenția presei după ce a fost surprins în metrou în urmă cu ceva timp. A devenit atât de popular încât un partid politic l-a cooptat, astfel că a ajuns senator liberal.

Neurochirurgul este extrem de popular în mediul online datorită felului direct în care abordează tematici sensibile pentru populație. Acesta a vorbit recent despre cauzele cancerului. „O boală este formată din 50% stare organică și 50% stare psihică. Uneori sistemul imunitar uptă și împotrica cancerului. S-au constatat cazuri.

Este analizat sistemul umanitar și într-adevăr bolnavii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, ei rezistă foarte mult la boală. Bolnavii pesimiști sau bolnavii care sunt depresivi se îmbolnăvesc foarte repede. Starea depresivă poate duce la cancer”, a declarat medicul.

 

Sursa: www.bzi.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *