De ce țiganii au mai multe drepturi decât românii? De ce nu au și obligații?

Foto: www.lupamea.ro

Foto: www.lupamea.ro

Comentarii la intrebarea „De ce nu iubim tiganii?” 

  1. De ce  tiganii au locuri la facultate indiferent de media pe care o obtin si intra inaintea romanilor care au medii mult mai mari?
  2. De ce au dreptul de a fura pentru a-si face vilele alea cu zeci de camere si nu sunt trasi la raspundere?

3.De ce lor trebuie sa li se dea mereu ajutoare, de ce trebuiesc ocrotiti cand pe noi romanii nu ne baga nimeni in seama?Asta e dreptate?

Celebrii manelisti Salam sau carnati sau mai stiu eu cum ii mai cheama au averi facute din banii nedeclarati la stat, cand noi platim pt cel mai mic banut! Astea sunt drepturile noastre de a fi calcati in picioare?! Inapoiati sunt aia care accepta asa ceva si li se mai pare si normal..mie mi se pare inacceptabil.

Sper sa se trezeasca romanii odata pentru totdeauna..Merita un trai mai bun !!

Rodica S. spune:

Daca vreun vorbitor participant la o emisiune tv (mass-media e f. imporatanta, nu?) spune lucruri concrete d. tigani, dand exemple, imediat mediatorul il intrerupe spunand …si romanii fac la fel…

Pai in felul asta, lasi si toleranti, nu vom face nimic. Mai rau este ca nu vom castiga niciodata respectul tiganilor!!!! De aceea ne sfideaza si fac ce vor. Faza e ca daca unul dintre noi se plange, vin alti 10 sa faca galagie si sa ne acuze…
Nu suntem respectati…
Articol relatat de portalul nationalisti.ro
ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *