Cum sunt exploatați românii la cules lalele în OLANDA? Legaţi în hamuri și ghemuţi (video)

la-cules-lalele-in-olanda

De obicei lalele vin din Olanda unde exista foarte multe ferme care cultiva acest tip de flori si o fac in special pentru export. Florile se pot comanda si iti vor ajunge intr-o stare foarte buna chiar la tine acasa, nu conteaza in ce tara esti.

Multi romani au plecat in tari străine pentru a avea un trai mai bun. De multe ori aceștia sunt dispuși sa facă orice tip de munca, chiar dacă uneori se lasă umiliți pentru a putea câștiga un salariu bunicel.

In Olanda florile sunt o afacere foarte profitabila si din acest motiv exista o cerere foarte mare de munca. Cu ocazia asta avem șansa sa vedem cum se lucrează cu adevarat intr-o ferma de lalele si va lăsam sa va dați cu părere dacă este un loc de munca decent sau nu, scrie infoalert.ro.

Imaginile din clipul de mai jos, nu reprezinta altceva pentru acesti muncitori decât, un IAD, un iad pamântesc, frumos cosmetizat cu flori, flori care pentru patronii acestei ferme nu înseamnă altceva decât, doar BANI.

De asemenea BANI înseamnă si pentru acești „sclavi”, care se lasă agățați in hamuri si stau ghemuiți cu orele pentru a putea culege aceste flori.

Cu siguranța nu este ușor sa stai toată ziua si sa muncești asa. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii.

Cum se chinuie romanii sa culeaga lalele in unele ferme din Olanda. Detalii aici

Posted by Info Stiri on 14 Iunie 2016

Sursa video

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *