Cum sa radiezi si dupa varsta de 50 de ani?

Ati auzit, probabil, că cele mai multe femei din Japonia sunt considerate a fi frumoasă și tinere, din cauza unei substanțe misterioase. De fapt, această substanță misterioasă este celebrul orez japonez și este bogat în numeroase proprietăți benefice!

Acest orez este bogat într-o substanță numită „scualena și acid linoleic“. Acești acizi au proprietăți antioxidante foarte puternice si au, de asemenea, capacitatea de a stimula crearea de colagen, care are capacitatea de a reduce ridurile.

Scualena este o substanță care se găsește în orez. Această substanță poate proteja pielea de toate efectele nocive cauzate de soare.

Orezul este, de asemenea, bogat în „oryzanol gamma“, care are capacitatea de a reduce nivelul de colesterol și de a proteja inima. Orezul contine, de asemenea, o mare varietate de vitamina E.

Aceste proprietăți benefice ale orezului au fost dovedite științific. Orezul va poate ajuta să vă întineriti pielea într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Aici este faimoasa reteta japoneza care va ideplini dorinta ta de a ramane tinere realitate într-o perioadă foarte scurtă de timp!

Ingrediente necesare:

  • 3 linguri de orez
  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura de lapte

 Mod de preparare:

Prepararea acestui remediu este foarte simplu și ușor. În primul rând, fierbeti orezul timp de aproximativ 2 minute. Apoi, se strecoară și se păstrează apa în care orezul a fost fiert pentru o utilizare ulterioară.

Adaugati o lingura de lapte cald si o lingura de miere în orez. Acum, toate ingredientele se amestecă bine.

Pune această mască pe pielea curata, fara umiditate.

Lăsați masca până când se usucă. Apoi, se spală fața cu apa în care a fost fiert orezul.

Apa de orez și proprietățile sale:

Aceasta apa de orez este foarte benefica pentru tine. Acesta va ajuta să vă îmbunătățiți circulația sângelui, acesta va acționa ca un antioxidant, va hidrata pielea si va ajuta sa scapati de riduri.

Apa de orez va ajuta, de asemenea, sa reduceti orice inflamație a pielii și va menține pielea sănătoasă și hidratată.

Dacă doriți să obțină rezultate chiar mai mari, repetați această procedură cel puțin o dată pe săptămână.

Numeroase persoane au încercat deja această rețetă miraculoasă și benefică și toate acestea susțin că este extrem de eficient!

http://healthy-zone.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *