Apa impură, nefiltrată, este un amestec de clorură, antibiotice, hormoni și metale care pătrund direct în corp. Aceasta cauzează slăbirea sistemului imunitar și o serie de alte probleme de sănătate care se petrec din cauza acestei vulnerabilități.

Am auzit cu toții despre cât de important pentru sănătate este echilibrul dintre acid și alcalin. Atunci când organismul nostru este prea acid, apar simptome precum energie scăzută, oboseală, probleme digestive, creșterea în greutate și alte efecte secundare care pot fi evitate foarte ușor, prin consumul de apă pură, cu un pH alcalin.

Apă alcalină:  rețetă

În fiecare dimineață, când ne trezim, suntem deja deshidratați cu aproximativ 2 căni. Cei mai mulți dintre noi înrăutățesc situația începând ziua cu o cafea sau cu sucuri, care nu fac decât să secătuiască și mai mult corpul de apă. Pentru a remedia acest deficit, există un lucru simplu pe care-l putem face: să bem 2 căni de apă filtrată, alcalinizată. Aceasta ajută la îmbunătățirea nivelului de energie, la creșterea concentrației și la reducerea poftelor alimentare.

Sistemele alcalinizante de filtrare a apei pot fi scumpe pentru bugetul unei familii, de aceea soluția pe care o propunem este mult mai accesibilă și economică.

Ingrediente necesare:

  • 1 carafă de apă filtrată
  • 1 lămâie
  • 1 linguriță de sare roz de Himalaya

Umpleți carafa cu apă (de izvor sau filtrată), adăugați lămâia spălată în prealabil cu oțet de mere, tăiată în felii, și sarea. Acoperiți vasul, și lăsați să stea peste noapte (12 ore), la temperatura camerei.

Articol relatat de portalul lataifas.ro