Coincidență stranie în cazul avionului prăbușit în Ucraina în anul 2014: Tragedie sub semnul lui 17

avionul-prabusit-in-ucraina

Cazul avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines prabusit joi la granita dintre Ucraina si Rusia este marcat de o coincidenta macabra.

Astfel, avionul in cauza a efectuat primul zbor in data de 17 iulie 1997, iar dupa exact 17 ani, pe 17 iulie 2014, s-a prabusit din cauze care sunt inca cercetate, scrie ziare.com.

Pentru ca aceasta coincidenta sa fie si mai inspaimantatoare, cursa pe care o efectua Boeingul, intre Amsterdam si Kuala Lumpur, se numeste MH17.

Un avion Boeing 777 al Malaysia Airlines, cu 295 de persoane la bord, s-a prabusit in estul Ucrainei, in zona de conflict unde au loc lupte intre separatistii pro rusi si armata ucraineana.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a acuzat un act de terorism si exista mai multe informatii, neconfirmate oficial, conform carora aeronava ar fi fost doborata de rachete ale insurgentilor prorusi.

Agentiile de presa internationale informeaza ca 280 de pasageri au murit, precum si 15 membri ai echipajului. Informatia a fost confirmata de consilierul ministrului de Externe al Ucrainei, Anton Gerashchenko.

Avionul s-a prabusit la aproximativ 20 de kilometri de granita cu Rusia, intr-o zona controlata de separatistii prorusi.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *