Ceapa ucide microbii și bacteriile

In multe culturi, se crede ca picioarele si mainile sunt in corelatie directa cu organele interne. Acest lucru se datoreaza „meridianelor” care trec prin intregul corp.

Nu toata lumea este atat de sigura cu privire la aceste meridiane, insa va asigur ca aceste meridiane sunt conectate direct la sistemul nostru nervos.

Stiai ca picioarele tale au aproximativ 7.000 de terminatii nervoase care merg direct la nivelul organelor interne?

Acest lucru poate suna ciudat, insa cel mai bun mod de a ajunge la aceste cai electronice nervoase este prin intermediul cepei.

Iata ca de azi inainte, pentru a curata organismul, nu este nevoie sa mai aruncati bani pe vizitele la clinicile de detoxifiere sau la sauna, pur si simplu plasati o felie groasa de ceapa pe talpi si acoperiti-le cu sosete.

Faceti acest lucru seara, inainte de a merge la culcare, iar felia de ceapa iti va lasa pana dimineata un organism curatat de toxine si revigorat.

Ceapa ucide microbii si bacteriile, iar acidul fosforic ce il contine poate face minuni sangelui. Acidul ajuta la purificarea organelor si sangelui, eliminand toate bacteriile si germenii din organism.

Asadar, nu uitati de acum inainte, inainte sa mergeti la culcare, plasati-va o felie de ceapa pe talpi, penru a avea o sanatate de invidiat.

Nu tineti acest secret doar pentru dumneavoastra, spuneti-l si prieteniilor sau apropiatiilor!

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *