Cea mai tare dietă din lume! Mănânci cât vrei, dar slăbești! Iată cum poți consuma adevărate bombe calorice fără să te îngrași

mananci pe saturate

Dacă vrei să slăbești sau ești într-o dietă de detoxifiere, nu trebuie să te înfometezi, ci doar să combini inteligent sortimentele de mâncarea sau alimentele. Sau mai bine zis, să știi când trebuie să le mănânci pe fiecare, dimineața sau seara, astfel încât silueta ta să rămână suplă, iar digestia să funcționeze la capacitate maximă. Nu trebuie să renunți la mâncărurile tale preferate pentru asta, ci doar să știi când să le consumi!

Ciocolată neagră- dimineața

Câteva pătrățele de ciocolată neagră la micul dejun îți vor da antioxidanții de care ai nevoie pentru a continua ziua și pentru a rezista stresului. E bună pentru inimă și previne îmbătrânirea tenului. Dacă o consumi excesiv însă, ea nu va face decât să permită acumularea depozitelor de grăsime, iar asta va da peste cap dieta ta.

Carne – la prânz și seara

Carnea este o sursă bună de fier, furnizând oxigen celulelor și organelor corpului. Consumată la prânz, reduce oboseala și stresul. Cât despre seara, este indicat să o consumați moderat. Ea are nevoie de 5 ore pentru a fi digerată, așa că ori mutați cina puțin mai devreme, ca și oră, ori renunțați la carne seara, pentru că poate afecta sistemul digestiv.

Nuci – prânz și cină

A mânca un pumn de nuci la prânz îți va da aportul necesar de Omega 3 și acizi grași. Mențin tonusul vaselor de sânge și reglează circulația sângelui. Nucile au multe calorii, așa că a le consuma seara nu este indicat, pentru că vor conduce la un singur lucru: îngrășare.

Citește mai departe AICI

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *