Ce semnificație au etichetele fructelor pe care le cumperi

semnificatie eticheta

Cu siguranta ai observat anumite etichete prezente pe fructele pe care le cumperi. Iata care este semnificatia numerelor aflate pe aceste etichete:

In cazul in care pe eticheta se afla o serie formata din patru cifre, prima dintre ele fiind numarul 3 sau 4, asta inseamna ca fructul respectiv a fost produs printr-un proces intens de agricultura din a doua jumatate a secolului XX, si anume au fost folosite probabil ingrasaminte artificiale.

In cazul in care pe eticheta se afla o serie formata din cinci cifre, prima dintre ele fiind numarul 9, asta inseamna ca produsul a fost crescut in mod traditional, asa cum s-a obsinuit in agricultura inca de acum mii de ani in urma.  Acesta este un fruct crescut organic, fara pesticide. Aceasta este cea mai buna optiune.

In plus, in cazul in care pe eticheta se afla o serie formata din cinci cifre, prima dintre ele fiind numarul 8, ar trebui sa cunosti faptul ca ai de-a face cu un produs modificat genetic. Este necesar sa eviti astfel de ingrediente.

Prin urmare, fii putin mai precaut data viitoare cand cumperi fructe data viitoare!

Articol relatat de portalul e-dimineata.ro.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. COSEREA SORIN spune:

    si daca nu e nici o cifra, ce inseamna?

  2. ungureanuu ionel spune:

    La mamaia asemenea catina sint pomi salcioara sau mierea ursului .multumesc salcioioarei am scapat de afectiuni imposibile cu medivina normala .mersi pt articol.u.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *