Ce se întâmplă dacă consumi miere de albine zilnic

miere
O lingurita de miere, inainte de culcare, te va ajuta sa dormi bine si sa te trezesti odihnit si in forma, pentru ca mierea asigura necesarul de energie pentru creier, in timpul noptii. Mierea hraneste creierul aproape instantaneu, ca urmare a proportiei ideale dintre fructoza si glucoza.

Mierea are capacitatea de a imbunatatii eficienta sistemul imunitar si creste capacitatea organismului de a face fata bacteriilor si virusurilor. In plus, mierea are efect antibacterian atat intern, cat si extern, ajutand organismul sa se vindece mai repede. Este excelenta in tratarea herpes-ului, a eczemelor si a articulatiilor dureroase. Continutul special de vitamine, minerale, aminoacizi si bioflavonoide te feresc de multe neplaceri, informează lifestyle.bzi.ro.

Mierea trebuie sa fie nelipsita din dieta, fiind o reala sursa de sanatate si vitalitate. Sunt recomandate doua lingurite de miere pe zi, una dimineata si una seara, pentru a profita de toate beneficiile.

Calitatile pe care le are mierea variaza in functie de sursa de polen folosita de albine. Mierea de salcam, care este si cea mai dulce, este un calmant general si un adevarat balsam pentru stomac. Mierea poliflora este un excelent tonic general, iar despre mierea de tei se poate spune ca este un adevarat somnifer natural. (sursa: obiectiv.info)
ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *