Caz unic în lume! O femeie din Ungaria a născut la trei luni după ce a murit

nastere copil

Momente emoționante intr-un spital din Ungaria, acolo unde un băiețel sănătos s-a născut după ce mama sa a fost ținuta timp de trei luni in moarte cerebrala.

Femeia a fost menținuta in viata aproximativ trei luni pentru ca organismul ei sa duca nașterea pana la capat, au declarat reprezentanti ai spitalului

Desi nasterea a avut loc in vara anului 2013, reprezentanții centrului de medicina al Universitatii din Debrecen au facut public acest lucru abia in toamna aceluiași an. „Copilul traieste fericit acum alaturi de familia sa„, au spus aceștia, familia fiind sub protectia anonimatului, relateaza stirileprotv.ro.

Femeia in varsta de 31 de ani a intrat in moarte cerebrala dupa ce in a 15-a saptamana de sarcina a suferit o hemoragie cerebrala. A fost tinuta in viata timp de 92 de zile intr-o stare care i-a permis organismului acesteia sa poata duce sarcina pana la capat.

Dupa nastere, inima, pancreasul, ficatul si cei doi rinichi ai mamei au fost folositi pentru a salva viata altor patru pacienti ce aveau nevoie de transplant, spune directorul spitalului unde femeia a fost internata.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *