Caz concret. Cum a scăpat de cancer un cunoscut actor

a scapat de cancer

Vernon Johnson a fost diagnosticat cu cancer de proastată, care ulterior s-a răspândit la oase, potrivit Feminis.ro. El a încercat să scape de cancer cu un tratament DIY la îndemâna oricui, iar încercarea lui a fost una reuşită – Află mai multe!

Cancerul lui Vernon Johnson era deja în stadiu avansat, aşa că trebuie să găsească o soluţie salvatoare cât mai repede. Fiul său s-a documentat intens şi a aflat astfel că celulele canceroase nu se pot înmulţi într-un mediu alcalin. Asta înseamnă că Vernon trebuia să optimizeze rapid pH-ul din organism.

Căutând metode de reglare şi optimizare a pH-ului a descoperit că un amestec făcut din sirop de arţar şi bicarbonat de sodiu poate fi eficient în asemenea situaţii. Vernon a început să consume cu regularitate acest amestec, având totodată un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie bogată în fructe şi legume, precum şi un program bine stabilit de expunere la soare. Şi exerciţiile de respiraţie au făcut parte din noul stil de viaţă al bărbatului, pentru că oxigenul ucide, de asemenea, celulele canceroase.

La câteva luni după ce şi-a schimbat stilul de viaţă, Vernon a mers la medic pentru un set de analize. Doctorul a fost uluit de faptul că boala a regresat.

Încă din anul 2008 când Vernon Johnson şi-a făcut publică povestea, acesta se promovează intens în tratamentele alternative pentru vindecarea cancerului.

Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de:

  • 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriţă de sirop de arţar

Se încălzeşte amestecul de sirop de arţar şi bicarbonat de soiu la foc mic preţ de 5 minute. Se adaugă o cană de apă şi se opreşte focul.

Vernon a început prin a consuma o linguriţă din acest amestec pe zi, iar apoi a crescut treptat numărul de linguriţe.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *