Care sunt telefoanele care nu mai pot rula WhatsApp în 2017

whatsapp

Funcționalitatea WhatsApp a evoluat foarte mult în ultimii ani. Din acest motiv, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că nu mai poate rula pe dispozitive foarte vechi.

WhatsApp a fost din totdeauna o aplicație cross-platform de chat. La scurt timp după lansare, putea rula pe dispozitivele cu Symbian, Windows Mobile, Android, iPhoneOS, BlackBerry OS și nu numai. Între timp însă, funcționalitatea progrămelului s-a diversificat. Acum puteți iniția apeluri de tip VoIP prin WhatsApp și vă puteți vedea cu prietenii sau familia în videoconferințe. Cum era de așteptat, pe lângă o conexiune de internet mai rapidă, noile funcții necesită o putere de procesare sporită. Aceasta din urmă nu există pe vechile dispozitive, iar de aici au apărut problemele de compatibilitate.

Creatorii WhatsApp au făcut numeroase anunțuri în 2016 legate de faptul că populara aplicație nu va mai funcționa pe anumite aparate. Asupra unora dintre ele a revenit și a continuat să ofere suport. Există însă un număr destul de mare de persoane care au început să fie afectate de acele anunțuri în primele zile din acest an.

Dacă WhatsApp a încetat să mai funcționeze ieri pe telefonul vostru, este foarte probabil ca terminalul să se afle pe lista smartphone-urilor afectate. Dezvoltatorii aplicației au făcut primul anunț pe marginea acestui subiect în luna februarie a anului trecut, dar la această oră, informația respectivă nu vă mai ajută foarte mult. ,,În timp ce aceste dispozitive au reprezentat o parte importantă din povestea noastră, ele nu mai oferă opțiunile de care avem nevoie pentru a extinde funcționalitatea aplicației pe viitor.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *