Care sunt beneficiile sucului de frunze de papaya pentru sănătate

Daca sunteti in cautare pentru o leguma sanatoasa, frunze sau plante medicinale pentru a adăuga la rețete de sucuri existente sau ceva cu totul nou , s-ar putea doriti să includeti suc de frunze de papaya. Deoarece puțini oameni de fapt, mănânca frunze de papaya, stoarcerea este o modalitate foarte bună de a profita de beneficiile sale enorme de sănătate.

Nutrienții incredibileli ale frunzelor de papaya

Pe baza studiilor de cercetare, s-a constatat că compușii fitonutrienți din frunzele de papaya, acționează în sinergie pentru a afișa un antioxidant puternic și un impact imun in circulatia fluxului sanguin. Papaina, alcaloizi și compușii fenolici sunt responsabili pentru efectele lor pozitive biologice.

Enzimele de papaină și chymopapain sunt cele două componente biologic active de papaya. Ele ajuta la digestia proteinelor și sunt utilizate pe scară largă pentru tratarea indigestiei, balonarea, și alte tulburări digestive.

În plus, compușii alcaloid, carpaine, pseudocarpaine și dehydrocarpaine demonstreze efectele chimio-preventiv.

Alcaloizi izolați pur și derivațiile lor sintetice sunt folosiți ca agenți medicinali de bază din cauza antispasticelor, analgezicelor și proprietăților bacteriene. Compușii fenolici, acidul cafeic, acidul clorogenic, quercetin și kaempferol prezintă un efect antioxidant puternic. Frunzele sunt, de asemenea bogate in minerale cum ar fi calciu, potasiu, sodiu, magneziu, fier și mangan.

Beneficii pentru sanatate cu suc de funze papaia

Există zeci de motive pe care doriți să încercați suc de frunze papaya și aici este doar o listă scurtă de lucruri uimitoare din ceea ce poate face.

Productia de trombocite din sânge: Menținerea unui număr mare de trombocite din sânge este extrem de important, după o boală gravă, mai ales cu boli cum ar fi febra Dengue care determina trombocite din sânge să scadă la un nivel periculos scazut. Jurnalul din Asia Pacific Tropical biomedicina a constatat că sucul de frunze de papaya crește în mod semnificativ producția de trombocite din sânge.

Sprijină ficatul: Datorită efectului de curățare foarte puternic de suc de frunze de papaya pentru ficat, aceasta este baza de vindecare pentru multe boli cronice, în special a ficatului, cum ar fi icter, ciroza hepatica si cancer hepatic.

Previne bolile:sucul de frunze e papaya conține acetogenin care pot fi folosite pentru a preveni multe boli periculoase, incluzând malaria, febra dengue si cancer. Aceasta sustine sistemul imunitar si in mod natural lupta impotriva cotropitorilor virale si bacteriene în organism.

Creste nivelurile de energie: sucul de frunze papaya face o astfel de treabă bună de curățare și de vindecare, se bea zilnic si poate ajuta la îmbunătățirea nivelului de energie și de a ajuta să începeți ziua mai bine. Ar putea fi, eventual de ajutor pentru îmbunătățirea oboselii cronice.

Mai multe puteți să citiți pe sanatosonline.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *