Care este ceaiul potrivit grupei tale de sânge

Surprinzător, nu toate tipurile de ceai din plante sunt recomandate oricând și oricum. Chiar dacă ceaiurile au multe proprietăți terapeutice, anumite sortimente de ceai ar trebui consumate doar de anumite persoane, în funcție de grupa de sânge pe care o au.

Grupa 0
Cei care au această grupă de sânge ar trebui să evite laptele, legumele și alimentele care conțin gluten, întrucât le pot cauza probleme de gastrice. În schimb, ar trebui să bea ceai de ghimbir, de ginseng, ceai verde și mate, toate aceste fiind înlocuitoare pentru cafea. Pentru relaxare, pot bea ceai de afine, de mușețel sau de mentă.

Grupa A
Persoanele care au această grupă de sânge sunt emotive și analitice. Din acest motiv sunt predispuse la stres și nivelul de cartizon din organism este unul ridicat. Pe lângă cafea, cei cu grupa A ar trebui să bea ceai verde, ceai de iasomie, ceai de gălbenele și de cimbru.

Grupa B
Cei cu această grupă de sânge sunt predispuși la boli autoimune, letargie, oboseală cronică, probleme cu greutatea și metabolism lent. Deși au sistem digestiv puternic, sunt vulnerabili în fața bacteriei E. Coli. Din acest motiv, cei care au grupa de sânge B ar trebui să bea ceai verde, ceai rooibos, de salvie și de lămâie, deoarece acestea au proprietăți antibacteriene.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *