ATENȚIE! Pepene plin de chimicale cumpărat dintr-un cunoscut supermarket!

pepene-supermarket

Un bărbat care a cumpărat un pepene roșu dintr-un cunoscut supermarket din Năvodari a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a încercat să-l taie. După ce a fost înțepat din pepene a început să curgă o spumă albă, scrie reporterntv.ro .

„Terorismul international si atentatul cu bomba au ajuns in Romania in pepeni! Azi am cumparat periculoasa lubenitza de la Kaufland – Navodari!! Nu stiu ce steroizi folosesc, dar e cam riscant consumul.. potzi sa crapi mai repede cu pepenasu’ decat cu oala sub presiune uitata pe foc! Enjoy the movie!!!”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

De vină ar fi substanțele chimice cu care a fost injectat fructul. Totuși, unii internauți susțin că pepenele ar fi fermentat. Specialiștii spun că putem deosebi pepenii injectați prin faptul că aceștia au semințele albe.

Terorismul international si atentatul cu bomba au ajuns in Romania in pepeni! Azi am cumparat periculoasa lubenitza de la Kaufland – Navodari!! Nu stiu ce steroizi folosesc ,dar e cam riscant consumul..potzi sa crapi mai repede cu pepenasu' decat cu oala sub presiune uitata pe foc! Enjoy the movie!!!

Posted by Andrei Zamfirescu on 20 Iunie 2016

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *