ATENȚIE PĂRINȚI! O fetiță de 2 ani s-a ales cu picioarele pline de sânge după ce a purtat sandale din cauciuc (FOTO)

Foto: thesun.co.uk

Foto: thesun.co.uk

O fetiță de doi ani s-a ales cu răni grave la picioare, după ce a purtat numai o jumătate de oră ora o pereche de sandale din cauciuc, potrivit The Sun.

Mama fetei a postat fotografiile cu rănile fetiței pentru a trage un semnal de alarmă și celorlalți părinți în legătură cu acel tip de încălțăminte.

„Esme ajunsese în agonie. Nu mi-a venit să cred ce am văzut, mai ales că nu le purtase decât de jumatate de oră. Dacă ar fi alergat în ele timp de câteva ore, aș mai fi înteles, dar ea doar s-a jucat puțin în curte, încălțată în ele”, a declarat mama fetiței.

„Gleznele ei erau însângerate și avea urme de sânge pe toată talpa. După o perioadă, a venit și ni s-a plâns că o dor rau picioarele, iar când am descălțat-o am descoperit și de ce. Era mult sange și nu se mai oprea din plâns”, a mai adăugat femeia.

Sandalele au fost cumpărate de la Compania Next care a trimis un comunicat oficial pentru a-și cere scuze. „Ne pare rău pentru neplăcerile produse și vom analiza ce s-a întâmplat, să vedem dacă produsul are probleme. Am cerut produsul înapoi pentru a verifica, din moment ce este prima plângere de acest gen pe care am primit-o”, relatează b1.ro.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *