Apa cu proprietăți miraculoase pe care gospodinele o aruncă! Află cum trebuie consumată

apa-de-orez

Aruncam intotdeauna acest lichid, totusi specialistii sunt de parere ca este extrem de sanatos si ar trebui sa il consumam. Despre ce este vorba? Imediat ce orezul a fiert, strecurati lichidul intr-un alt recipient. „Apa de orez” este gata. Potrivit healthyfoodhouse.com, ar trebui sa consumam aceasta bautura pentru ca:

Este cel mai bun remediu pentru febra

Poate fi folosita ca remediu natural impotriva febrei, intrucat impiedica deshidratarea si starile de voma. in plus, inlocuieste nutrientii pierduti si accelereaza procesul de recuperare.

Previne constipatia

Avand un continut ridicat de fibre, acest lichid imbunatateste tranzitul intestinal. De asemenea, stimuleaza dezvoltarea florei intestinale.

Previne deshidratarea

Apa de orez ar trebui consumata in special vara, cand pierdem foarte multa apa prin transpiratie.

Combate diareea
Este un remediu excelent atat pentru copii, cat si pentru adulti. Apa de orez nu are contraindicatii si nici efecte adverse.

Este o sursa de energie

Apa de orez are un continut ridicat de carbohidrati, ceea ce o transforma intr-o sursa perfecta de energie. Puteti bea acest lichid dimineata pe stomacul gol, arata jurnalul.

Ofera protectie UV

Consumul de apa de orez combate efectul nociv al radiatiilor UV. Orizanolul este substanta care ne protejeaza de razele soarelui.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *