Apa consumată din vase de cupru poate regla energiile corporale

Se spune că apa depozitată în vase de cupru poate regla energiile corporale… În continuare îţi prezentăm 10 avantaje grozave ale păstrării apei de băut în vase de cupru!
Apa de băut depozitată în vase de cupru capătă următoarele proprietăţi:

1. Încurajează slăbitul

Te-ai săturat de regimurile pe bază de fructe şi legume care nu dau rezultatele scontate? Încearcă să bei zilnic apă ţinută în vase de cupru şi vei fi surprins de eficienţa acestei metode. Cuprul are proprietatea de a restabili echilibrul sistemului digestiv, şi accelerează şi arderea grăsimilor.

2. Întârzie îmbătrânirea

Cuprul abundă în antioxidanţi care întârzie procesul de îmbătrânire şi, implicit, apariţia ridurilor. În plus, sprijină regenerarea celulară.

3. Accelerează procesul de vindecare

Cuprul este recunoscut pentru proprietatea sa de a grăbi vindecarea rănilor prin efectul său antiinflamator, antibacterian şi antiviral. Cuprul întăreşte şi sistemul imunitar, încurajând vindecarea de la interior către exterior.

4. Reglează funcţia glandei tiroide

De curând, bolile de tiroidă au fost corelate cu deficienţa de cupru, un mineral important care echilibrează funcţia tiroidiană. Deşi se observă mai ales la persoanele cu hipertiroidism, deficienţa de cupru se întâlneşte şi la pacienţii cu o glandă tiroidă subactivă. Consumul de apă din vase de cupru poate compensa deficienţa de cupru şi, astfel, menţine sub control nivelurile de hormoni tiroidieni.

Continuarea pe secretele.com

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *