ANSVSA: Poate fi un atentat la sănătatea publică. Controale înăsprite la carnea de pasăre și ouăle care vin din Polonia.

intrebuinta oua

Sănătatea românilor este în pericol. Avertismentul vine chiar de la Autorităţile Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor care anunţă că vor înăspri controalele la carnea de pasăre şi ouăle, care vin din Polonia. Stirile Kanal D, v-a arătat încă de acum trei luni cum ajung pe piaţa românească ouă deja expirate.

ADU ROATIS CHETAN, presedinte ANSVSA: Ma ingrijoreaza faptul ca poate fi un atentat la sanatatea publica, ca exista o problema pe care trebuie sa o rezolvam si ea a fost semnatala si din partea industriei de profil romanesti.

Avertismentul dur dat de şeful ANSVSA vine la mai bine de trei luni de când Stirile Kanal D avertizau despre pericol!

RADU ROATIS CHETAN, presedinte ANSVSA: Am avut acum 4 saptamani o problema din Polonia. Venind nemarcate la producator, intra in Romania, se mai face un timp de asteptare, se marcheata in depozit si abia apoi se pun in consum.

Exact acelasi lucru sustineau si producatorii locali acum trei luni…

Acum autoritatile anunta si masuri concrete pentru a impiedica imbolnavirile.

RADU ROATIS CHETAN, presedinte ANSVSA: Inasprim controalele in ceea ce inseamna transportul de oua si carne de pasare in Romania.

Si tot la capitolul preventie, ANSVSA a decis oprirea la granita a produselor din Bulgaria, tara afectata grav de dermatoza Bovina.

RADU ROATIS CHETAN, presedinte ANSVSA: Am oprit tot ceea ce inseamna adus de lapte din Bulgaria, produse proaspete.

Dermatoza bovina, din cate se pare pana la aceasta ora,  nu are niciun efect asupra omului, dar le poate provoca pagube imense fermierilor.

 

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *