Aceste pastile elimină toxinele din ficat și nu numai! Costă doar 7 lei

carbune-activat-pastile

O bună funcționare a ficatului, glandelor suprarenale și rinichilor îți asigură un organism sănătos. Vezi care este cel mai simplu tratament, care îți ajută aceste organe.

Cărbunele activat este un medicament foarte puternic, eficient în situații de urgență și nu numai. Este considerat unul dintre cele mai bune remedii ale zilelor noastre, mai ales datorită proprietăților sale de curățare a tractului gastrointestinal: absoarbe rapid aproximativ 60% dintre substanțele otrăvitoare.

Cărbunele activat este făcut din cărbune tratrat cu oxigen la temperaturi foarte ridicate. O singură linguriță din această substanță absoarbe toxinele și ajută la eliminarea lor, înlătură metalele grele, chimicalele, substanțele periculoase conținute de medicamente, morfina și pesticidele din organism.

Beneficiile cărbunelui activat
Cărbunele activat poate fi folosit în nenumărate cazuri, precum otrăvirea cu substanțe chimice, metale grele sau droguri. Este un bun detoxifiant și este benefic în indigestii. Durerile de stomac, cauzate de gazele în exces ori diaree, sunt calmate cu acest medicament natural. Cărbunele activat te poate scăpa de mirosul neplăcut, eliminat de corpul tău, și de respirația urât mirositoare. Este indicat în chimioterapie și radioterapie, dar și în tratamentul unor boli de piele.

Cărbunele activat îmbunățășete funcțiile ficatului, ajutând la reducerea colesterolului, a trigliceridelor și a lipidelor din sânge. Îl găsești în numeroase produse de detoxifiere, subt formă de pulbere, lichid sau sub formă de tablete.

Sursa: unica.ro via healthy-romania.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *