A mâncat în fiecare zi două banane cu pete negre. Efectul te va face să încerci și tu!

banane cu pete

Banana este una dintre cele mai populare fructe din lume. Statisticile arată că peste 90% din populația Europei cumpără banane cel puțin o dată pe lună.

Bananele coapte sunt bogate in fibre, vitamine si zaharuri naturale, cum ar fi fructoza si zaharoza, cele mai valoroase ingrediente care de fapt sunt antioxidanti puternici.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu stiu este ca bananele bine coapte (cele cu pete negre) au mai multe beneficii pentru sanatate decat bananele necoapte (de un galben pal).

Dupa mai multe cercetari, oamenii de stiinta japonezi au aratat ca bananele coapte (cele cu pete negre) sunt foarte benefice in lupta impotriva cancerului.

Acest lucru se datoreaza faptului ca ele duc o consolidare a sistemului imunitar si cresterea celulelor albe in sange.

Daca mancati cel putin 2 banane coapte zilnic in termen de o luna, veti observa modificari semnificative ale starii de sanatate:

Digestie imbunatatita

Bananele sunt usor de digerat, iar acest lucru le face alegerea perfecta daca suferiti de constipatie, diaree sau arsuri la stomac.

In cazuri foarte rare (mai putin de 1%), aceste fructe pot agrava simptomele de reflux de acid, dar numai pentru cei care au conditii similare.

Citeste continuarea pe bewoman.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *